Uddannelsessteder

Randers tilbyder en lang række spændende uddannelsessteder, hvor du uanset interesse kan gå vejen mod dit drømmejob.

Randers HF og VUC

Skolen har som sit hovedmål, at skolen er et godt sted at lære og være. For at opnå dette lægger de vægt på: Faglighed, gensidig respekt og åbenhed.

Paderup Gymnasium

Paderup Gymnasium er et alment og studieforberedende gymnasium. Udover det faglige, lægger vi særlig vægt på at uddanne eleverne til at kunne tænke selv.

Randers Statsskole

Randers Statsskole er et alment gymnasium i det nordlige Randers. Her går traditioner hånd i hånd med undervisning af høj kvalitet og trygge rammer.

Tradium

Tradium er en stor, udviklingsorienteret erhvervsskole med et meget bredt uddannelsessortiment - fordelt på fem campusser i tre forskellige kommuner i omegnen af Randers.

Social- og Sundhedsskole

Respekt, tolerance, omsorg og medmenneskelig forståelse er nøgleord for Randers Social- og Sundhedsskole, der uddanner hverdagens helte.

Randers Produktionshøjskole

Randers Produktionshøjskole tilbyder spændende undervisningsforløb baseret på praktisk arbejde på 14 forskellige værksteder på adresser i Randers og i Virring.

Mimers Brønd

Mimers Brønd er en produktionsskole i Randers, hvor skolebænken er skiftet ud med praktisk arbejde. Derfor er der kun lidt teori - resten afprøver du selv i praksis.

Erhvervsakademiet Dania

Erhvervsakademi Dania i det midtjyske område udbyder spændende 14 merkantile, it og tekniske akademiuddannelser samt to professionsbacheloruddannelser.

VIA University College

VIA University College har et moderne campus-miljø med 800 studerende midt i Randers by. Der er et godt fællesskab på tværs af de mange uddannelser.

Optikerhøjskolen

På Erhvervsakademi Dania i Randers kan du uddanne dig til professionsbachelor i optometri (optiker), der er en mellemlang videregående sundhedsuddannelse.

Sprogcenter Randers

Sprogcenter Randers tilbyder danskuddannelse, arbejdsmarkedsrettet danskundervisning, supplerende aktivering og fuldtidsundervisning.

Den Skandinaviske Designhøjskole

Den Skandinaviske Designhøjskole er en folkehøjskole, hvor du kan arbejde med grafisk design, mode, arkitektur og meget mere.

ÅBEN HUS

Kom på besøg på en uddannelse og mærk stemningen