Fritidsaktiviteter

Randers Kommune er et tag selv-bord fyldt med muligheder for at dyrke dine fritidsinteresser. Er du tilflytter, er det en fantastisk mulighed for at møde nye mennesker.

Sport og udeliv

I Randers Kommune kan du dyrke din foretrukne sportsgren. Der er blandt andet svømmehal, tennisbaner, fodboldbaner, håndboldbaner, skydebaner og motocrossbaner. Mange aktiviteter finder sted i sportsforeninger og foreninger for frivilligt arbejde. Derudover kan du gå, løbe og cykle en tur i Randers Kommunes smukke natur, sejle i kano på Gudenåen eller nyde det gode vejr i byens parker.

Musik og billedkunst

Hvis du går med en lille sangfugl eller en van Gogh i maven kan du i din fritid fra studierne deltage i et af Randers’ mange kor eller i billedkunstundervisning på Randers Kunstskole.

Ungemiljøet

Ungemiljøet er et samlingssted for byens studerende. Aldersmæssigt er det for unge mellem 15 og 25 år. Der er konkrete tilbud til byens studerende i form af studiecafé, socialt mødested, indspilningsstudie, sal til eksempelvis koncerter og foredrag samt et aktivitetsrum. Du kan også komme med initiativer, som du kan få hjælp til at virkeliggøre.

Du kan læse mere om Ungemiljøet i Randers på Ungemiljøets hjemmeside.