Handelsøkonom

Drømmer du om at give din karriere et løft? Brænder du for at arbejde med handel - forhandle, sælge, indkøbe, koordinere og lede projekter?

Eller har du altid haft lyst til at starte egen virksomhed og blive din egen chef? Med uddannelsen til handelsøkonom får du muligheden.

En af uddannelsens store styrker er, at du får tæt tilknytning til en eller flere virksomheder, hvor du kan afprøve teorierne i praksis. Undervisningen er baseret på kursusforløb og projektarbejde, hvor du får stor erfaring i projektledelse, som i dag anvendes i mange virksomheder. I uddannelsen lægger vi stor vægt på metoder, viden, holdninger og personlig udvikling. Du opnår hermed både et virksomhedsnetværk og en praktisk viden om faget.

Jobmuligheder

Jobmulighederne som handelsøkonom er mange. Det er selvfølgelig afhængigt af dit specialevalg, men de fleste handelsøkonomer får job inden for funktionerne indkøb, salg og marketing samt de valgte særlige specialer. Med det lange praktikforløb på otte måneder opnår du allerede under uddannelsen stærke jobkompetencer.

Læs mere om uddannelsen her

Erhvervsakademi Dania
Minervavej 63
8960 Randers SØ
Tlf. 87 11 44 00
E-mail: eadania@eadania.dk
www.eadania.dk